Ons-zuiden.jouwweb.nl

Nieuws

Nieuwe site HSV Ons Zuiden

 

We zijn bezig met het maken van een nieuwe site die meteen gelieerd is aan Sportvisserij Nederland. Voordeel is dat je meteen op de hoogte wordt gehouden van alle nieuws die de Sportvisserij Nederland verspreidt. Op dit moment vind je daar al het wedstrijdprogramma en de komende weken zullen we er hard aan werken om alle informatie op de site te krijgen. De nieuwe site vind je hier: http://onszuiden.mijnhengelsportvereniging.nl/ 

 

Dinsdag 21 februari 2017

 

Jaarvergadering 21 januari 2017 en vergunninguitgifte

 

Op zaterdag 21 januari 2017  houden wij onze jaarvergadering om 10:00 uur. Alle leden zijn hier per email of brief voor uitgenodigd.

 

In de uitnodiging staat abusievelijk dat de 2e vergunninguitgifte op 16 januari plaatsvindt maar dit is niet goed en moet natuurlijk na de jaarvergadering op 21 januari zijn. Direct na de vergadering is er dus uitgifte tot 12:00 uur.

 

Voor de duidelijkheid nogmaals de vergunningsuitgifte data:

 

Zaterdag 7 januari 2016 van 11.00 - 13:00 uur

Zaterdag 21 januari na de vergadering tot 12:00 uur.

 

Wilt u uw vergunning eerder dan 7 januari hebben dan kan dit alleen op afspraak. Mail naar hsvonszuiden@gmail.com om een afspraak te maken.

 

Update Wateroverlast

 

De echte wateroverlast is voorbij en vissen is weer goed mogelijk dankzij de inzet van bestuursleden Hay Adriolo en Henk van Megen die gezorgd hebben voor een extra gleuf bij de afvoer waardoor het water veel sneller weg kan. De vijver staat nog steeds op een hoog peil en moet nog zo'n 5 cm in waterhoogte zakken maar het water staat merendeels weer binnen zijn oevers en gisteren hebben de witvissers weer een wedstrijd gevist. Tot visplek 19 zijn de paden redelijk begaanbaar en we hopen dat komende week de hele vijver weer goed te bevissen is nu de weerberichten minder regen en warmere temperaturen melden. 

 

Zondag 3 juli 2016

 

 

Nog altijd veel wateroverlast voor onze vereniging

 

Door het noodweer van vorige week donderdag is de vijver van HSV Ons Zuiden ver buiten zijn oevers getreden. (Zie foto hieronder die gemaakt is door Kevin Verbruggen) Het is dan ook onmogelijk om in ieder geval deze week (dinsdag en zaterdag) wedstrijden te vissen. Deze zijn dan ook door het bestuur afgelast tot nader order.  Ken je leden die geen facebook of internet hebben, waarschuw ze dan aub.  We bekijken het van dag tot dag en zullen ook op deze site en facebook aankondigen wanneer de wedstrijden weer doorgang kunnen vinden. We vinden het spijtig deze mededeling te moeten doen maar dit is echt overmacht.

 

 

Het bestuur van HSV Ons Zuiden.

 

Maandag 27 juni 2016

 

 

Dagkaarten verkrijgbaar bij Ummer Beet.

 

Vanaf heden zijn dagkaarten van HSV Ons Zuiden verkrijgbaar bij Hengelsportzaak Ummer Beet. 

 

Voor 14 jaar en ouder kosten de dagkaarten € 4,- en voor de jeugd € 2,-

 

Het adres en de openingstijden van Ummer Beet: 

 

 

Jaarvergadering 2016

Afgelopen Zaterdag 16 Januari was er traditioneel de jaarvergadering bij onze vereniging, de belangstelling was iets aan de slappe kant, we mochten een 30 leden verwelkomen.

Alle standaard punten werden behandeld en we hebben een beetje uit de doeken kunnen doen wat we dit komende jaar van plan zijn.

We hopen verder dat er nog een paar leden gaan besluiten om mee te gaan doen aan onze loterij, omdat onze inkomsten teruglopen en de loterij hier een belangrijke rol in speelt.

Het nieuwe wedstrijdprogramma staat ook online zoals jullie kunnen zien hiernaast.

 

 

Vergunninguitgifte

 

De eerste vergunninguitgifte is op zaterdag 9 januari om 10:00 uur tot 12:30 uur

De volgende uitgave is na de vergadering van 16 januari tot 13:00 uur

De laatste vergunninguitgifte is op zaterdag 12 maart  vanaf 11.00 tot 13.00 uur

 

Wilt u tussen deze datums door uw vergunning ophalen dan kan dit wel maar maak dan even een afspraak via het email-adres op deze site. Komt u na 12 maart voor uw vergunning dan bent u, naast de prijs van de vergunning ook € 5,00 inschrijvingsgeld verschuldigd.

 

Zondag 27 december 2015

 

 

Jaarvergadering

 

Op zaterdag 16 januari om 10:00 uur houden wij de jaarvergadering in het clubgebouw. Deze vergadering is toegankelijk voor alle leden. U heeft of krijgt nog een uitnodiging per email of per brief hiervoor.

Het bestuur

 

Zaterdag 26 december 2015

 

Wedstrijdvergadering

 

Op zaterdag 21 november om 11:00 uur houden we de wedstrijdvergadering in het verenigingsgebouw. Dan is er gelegenheid om het afgelopen seizoen te bespreken, wat ging er goed en wat ging minder goed. Tevens zullen we gaan kijken naar het komend seizoen, bijvoorbeeld hoeveel nieuwe vis wordt er besteld en hoe ziet het concept wedstrijdprogramma er uit? Tevens is er na afloop nog gelegenheid om met een kop koffie herinneringen op te halen over de wedstrijden van dit jaar. Ieder lid die een wedstrijd mee gevist heeft is welkom als ook mensen die van zins zijn om dat komend jaar te gaan doen.

 

De wedstrijdcommissie

 

Zaterdag 7 november 2015

 

 

Gene Hanssen clubkampioen 2015

 

Gisteren 3 oktober 2015 is Gene Hanssen wederom clubkampioen geworden en is hij daarmee tevens recordhouder van HSV ons Zuiden met de 6 clubkampioenschappen die hij in totaal wist te veroveren. Op een zeer verdienstelijke 2e plaats eindigde Stan Peters die in alle 7 wedstrijden niet lager scoorde dan een 5e plaats, hij had daarmee veruit het laagste puntentotaal maar met de 2 wedstrijden aftrek eindigde hij onder Gene. Op de derde plaats eindigde goodold Hay Adriolo, viermalig clubkampioen, die beide bovenstaande heren lang bij bleef maar op het einde nog hard moest vechten met Harry Dreesen om de 3e plaats. Hay en Harry eindigden beiden op 26 punten omdat Hay meer gewicht in totaal gevangen had werd hij zodoende 3e. Mannen, van harte gefeliciteerd namens de hele vereniging met dit voortreffelijke resultaat. Voor de volledige einduitslag van het clubkampioenschap verwijs ik naar de rubriek clubkampioenschap 2015

 

4 oktober 2015

 

Gene Hanssen winnaar van het knakenklassement

 

Afgelopen dinsdag was de laatste knakenwedstrijd van dit seizoen. De bedoeling is om op deze avonden 2 uurtjes gezellig te vissen voor de prijs van 1,50 euro per wedstrijd. Op het einde van het seizoen tellen we alle resultaten op en worden de nummers 1 tot en met 3 gehuldigd. Gene Hanssen is de winnaar geworden gevolgd door Harry Dreessen en Stan Peters als respectievelijk 2e en 3e. De wedstrijdcommissie feliciteert deze mannen namens onze vereniging met dit grootse resultaat! 

 

Het totale klassement ziet er als volgt uit:

Plaats    Voornaam     Achternaam      Gewicht

 

1 Eugéne  Hanssen 26110
2 Harry Dreessen 15180
3 Stan Peters 14600
4 Nico Gielen 10820
5 Hay Adriolo 10660
6 Henk van Megen 6770
7 Jan Vegter 5460
8 Piet Seuskens 4490
9 Ton Honings 3960
10 Elfie Seuskens 3470
11 Giel Smeets 2320
12 Niels Eijkemans 2290
13 Tim Palmen 1160
14 Bas Bok 1150
15 Ruud Bakker 810
16 Huub Janssen 750
17 Theo Kochen 390
18 Hans Palmen 100

 

Extra Wedstrijd

 

Voor zaterdag 29 augustus willen we een extra wedstrijd inlassen als er genoeg animo voor is. (minimaal 12 vissers) Deze wedstrijd zal een gescheiden koppel worden waarbij pas achteraf geloot wordt wie bij wie hoort. Laat ons iets weten voor of op komende dinsdagavond zodat we dan weten of deze wedstrijd wel of niet doorgaat. Verder is er op zaterdag 17 september in plaats van de Koppel uit de Hoed de 6e clubwedstrijd van dit jaar nadat er een clubwedstrijd eerder wegviel uit het programma vanwege de hitte.

 

De wedstrijdcommissie

 

Zondag 23 augustus 2015

 

Personeel gevraagd :)

 

Morgen maandag 17 augustus gaat de onderhoudsploeg snoeiwerkzaamheden verrichten rondom de vijver. Aangezien dit veel werk is willen we dit in etappes doen en het liefst met zoveel mogelijk mensen. Dus heb je morgen vanaf 9.15 uur tijd kom dan alsjeblieft, zodat we een paar uurtjes kunnen aanpakken, de vijver heeft het echt nodig. De bedoeling is wel om er te snoeien en niet koffie te drinken dat doen we daarna wel. Ik zal me in ieder geval bij Stan en Nico voegen morgenochtend en hoop op meer steun.

 

Hans Palmen

Voorzitter HSV Ons Zuiden

 

 

Vandaag is de site bijgewerkt met de laatste stand van de clubwedstrijden en de overige uitslagen. Excuses voor de vertraging. We streven er naar dat dit elke week gebeurt.

 

Zondag 28 juni 2015

 

 Vislevering

 

Morgen vrijdag 16 januari rond 11.30 uur komt de firma van Wijck om de bestelde vis zijnde 350kg voorn en 100kg Brasem af te leveren.

Het bestuur

 

Donderdag 15 januari

 

Site bijgewerkt

 

Na de jaarvergadering van gisteren konden we de site bijwerken met nieuwe informatie over het bestuur, de wedstrijdcommissie en haar nieuwe leden, het reglement en het wedstrijdprogramma. Veel plezier !!!

 

zondag 11 januari 2015

 

Jaarvergadering

 

Op zaterdag 10 Januari as. zal de jaarvergadering plaatsvinden om 10.00 uur in het clubgebouw. Tevens zal dan ook de 1e vergunninguitgifte plaatsvinden direct na de vergadering. De 2e vergunninguitgifte volgt een week later op 17 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur. De derde vergunninguitgifte doen we net als verleden jaar een stuk later en wel op zaterdag 14 maart van 11.00 uur tot 13.00 uur. Tevens is het mogelijk voor de mensen die de vergunning eerder dan de 10e willen heben deze op dinsdag- of donderdagavond op te halen tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Neem dan wel svp het bedrag gepast mee. ( 42,-) Wie de vergunning na 14 maart op komt halen zal wederom het inschrijvingsbedrag van 5 euro boven op het vergunningsbedrag moeten betalen.

 

De schriftelijk uitnodiging voor deze vergadering volgt later de komende week.

 

Namens het bestuur, 

 

Hans Palmen

 

Vrijdag 29 december 2014

Vrijwilligers gezocht voor verschillende functies:

 

Voor komend seizoen zij wij nog op zoek naar mensen die iets willen doen voor onze mooie vereniging:

- Het bestuur is op zoek naar iemand die het leuk en interessant vindt om het bestuur te versterken en vanuit bestuurlijke kant met de vereniging bezig te zijn.

- Sinds oudsher heeft onze vereniging dames gehad die voor, tijdens en na de wedstrijd voor de inwendige mens zorgen. Bij deze ploeg is wel dringend versterking nodig en graag zien wij dat er twee personen bij komen zodat er 3 mensen zijn die zich dan kunnen afwisselen en dus niet elke week hoeven opdraven. 

- De wedstrijdcommissie zal ook versterking behoeven, vind jij het leuk om het wedstrijdprogramma samen te stellen, de wedstrijd dinsdags en zaterdags voor te bereiden en achteraf te wegen aarzel dan niet en kom deze commissie versterken. Ook hier is het de bedoeling dat niet telkens dezelfde mensen elke wedstrijd verzorgen maar dat er afgewisseld kan worden. Dit is ook belangrijk om te voorkomen dat we de wedstrijdkalender moeten inkorten. Vele handen maken licht werk.

 

Heb je interesse in 1 of meerdere van bovenstaande functies meld je dan via hsvonszuiden@gmail.com of mondeling bij Hans Palmen of Henk van Megen.

 

Woensdag 23 oktober 2014